Palvelumme – Rovaniemi Hirsitalot

Rovaniemi Hirsitalot Oy on aitojen lappilaisten hirsitalojen toimittaja. Rovaniemi Hirsitalojen talot tehdään kotimaisesta männystä tai kuusesta käyttäen modernia designina ja viimeisintä teknologiaa.  Me tarjoamme sinulle palvelua talon suunnittelusta pystyttämiseen.

Talojen suunnittelupalvelut

Rovaniemi Log House offers high-quality house design services.

Asiakkaamme voi käyttää suunnittelupalveluamme tai vaihtoehtoisesti valitsemansa arkkitehtitoimiston palveluita, ja teemme yhdessä visioistasi totta. Lisätietoa hirsitalojen suunnittelu- ja design-palveluistamme.

Teknologia ja tuotanto

Rovaniemi Log House has top quality expertise in wooden technologies.

Rovaniemi Hirsitaloilla on käytössään huippulaadukasta puuteknologian osaamista. Lisätietoa käytössämme olevasta tuotannosta ja teknologiasta.

Toimitus

We can deliver a wooden house in every corner of the world!

Toimitamme nopeasti ja joustavasti hirsitalomme niin Suomeen kuin ympäri maailmaa. Lisätietoa Rovaniemi Hirsitalot Oy:n puutalojen toimituksista.

Talojen pystytys

Assembly of a wooden house can be done within days.

Hirsitalon pystytys vaatii erikoisosaamista hirsitalon laskeutumisen takia. Rakentajatiimimme ovat kokeneita: tämä takaa sen, että pystytystyöt etenevät oikein ja aikataulun mukaisesti. Lisätietoa hirsitalojemme pystytyspalveluistamme.