Aito Hirsitalot

Lapissa tehty

Aito Hirsitalot on rovaniemeläinen laadukkaiden lappilaisten hirsitalojen toimittaja. Teknologiset innovaatiot sekä korkea laatu ovat taanneet sen, että yrityksellämme on laaja ja yhä kasvava määrä tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Kotimaan lisäksi yrityksemme hirsitaloja viedään Eurooppaan ja Aasiaan. Pääkonttorimme sijaitsee Rovaniemen Napapiirillä, lähellä Joulupukin pajakylää.

Suunnittelemme ja toimitamme yksilöllisen hirsikodin tai vapaa-ajan asunnon juuri sinun perheesi toiveita ja tarpeita ajatellen.

Log House project 'Helios' by Rovaniemi Log House.
Helios-hirsitalomalli

Laaja valikoima hirsitalomalleja

Yrityksemme hirsitalomalleista löytyy vaihtoehtoja kodikkaista vapaa-ajan asunnoista moderneihin omakotitaloihin. On kyse sitten pienestä tai suuresta puutalosta, me suunnittelemme hirsitalosi turvalliseksi ja luonnonmukaiseksi.

Muokkaamme hirsitalomallimme asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, ottaen huomioon ostajan omat ideat sekä paikalliset olosuhteet ja vaatimukset.

Suunnittelupalvelumme avulla toteutamme hankkeet yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Laadukasta puumateriaalia Lapin metsistä

Suomalainen puu on erinomainen, ekologinen ja terveellinen vaihtoehto, kun haluat rakentaa itsellesi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon. Hirsitalojemme päämateriaali, suomalainen mänty kasvaa hitaasti pohjoisen arktisissa metsissä tiheäsyiseksi ja kestäväksi. Me sovellamme PEFC-standardeja puumateriaalihankinnoissamme, ja hirsitaloillamme on CE-sertifikaatti.

Laajasta hirsivalikoimastamme löytyvät sekä laadukkaat lamellihirret että modernit painumattomat hirret. Nurkkasalvosratkaisuja tarjoamme perinteisen ristinurkan lisäksi myös alppihenkisen Tirol nurkan sekä minimalistisen Jiirinurkan ilman nurkkaylitystä.

Lappilainen hirsitalo pärjää kaikissa ilmasto-olosuhteissa.