Rovaniemi Hirsitalot Oy

Laadukkaita lappilaisia hirsitaloja

Rovaniemi Hirsitalot Oy on laadukkaiden lappilaisten puutalojen toimittaja. Teknologiset innovaatiot sekä korkea laatu ovat taanneet sen, että yrityksellämme on laaja ja yhä kasvava määrä tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Yrityksemme hirsitaloja myydään Euroopassa ja esim. Venäjällä, Kiinassa ja Japanissa. Pääkonttorimme sijaitsee Rovaniemen Napapiirillä, lähellä Joulupukin pajakylää.

Rovaniemi Hirsitalot on erikoistunut matkailurakentamiseen. Lapin matkailubuumin myötä olemme saaneet toimittaa hirsitalojamme myös kotimaan elämysmatkailukohteisiin.

Log House project 'Helios' by Rovaniemi Log House.
Rovaniemi Hirsitalot Oy:n Venäjälle toimitttaja ’Helios’ niminen hirsitalomalli

Laaja valikoima hirsitalomalleja

Yrityksemme hirsitalomalleista löytyy vaihtoehtoja kodikkaista vapaa-ajan asunnoista moderneihin omakotitaloihin. On kyse sitten pienestä tai suuresta puutalosta, me suunnittelemme hirsitalosi turvalliseksi ja luonnonmukaiseksi.

Muokkaamme hirsitalomallimme asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, ottaen huomioon ostajan omat ideat sekä paikalliset olosuhteet ja vaatimukset.

Suunnittelupalvelumme avulla toteutamme hankkeet yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Gorki – luxurious mansion by Rovaniemi Log House
Gorki –  Rovaniemi Hirsitalot Oy:n toimittama matkailun elämyskohde.

Laadukasta puumateriaalia Lapin metsistä

Suomalainen puu on erinomainen, ekologinen ja terveellinen vaihtoehto, kun haluat rakentaa itsellesi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon. Hirsitalojemme päämateriaali, suomalainen mänty kasvaa hitaasti pohjoisen arktisissa metsissä tiheäsyiseksi ja kestäväksi. Me sovellamme PEFC-standardeja puumateriaalihankinnoissamme, ja hirsitaloillamme on CE-sertifikaatti.

Laajasta hirsivalikoimastamme löytyvät massiivipuiset pyöröhirret ja höylähirret, liimahirret sekä laskeutumattomat hirret. Pohjoisen erikoisuutena toimitamme hirsirakennuksia myös käsinveistetystä kelosta.

Talojemme hirsien paksuus vaihtelee asiakkaan maun ja budjetin sekä paikallisten vaatimusten mukaan. Lappilainen hirsitalo pärjää kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

Rovaniemi Log House offers various wooden materials.
Rovaniemi Hirsitalot tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hirsimalleja ja hirsirakentamisen teknisiä ratkaisuja.