Aito Hirsitalot Oy

Laadukkaita lappilaisia hirsitaloja

Aito Hirsitalot  (Aito Lapland Oy) on rovaniemeläinen laadukkaiden lappilaisten puutalojen toimittaja. Teknologiset innovaatiot sekä korkea laatu ovat taanneet sen, että yrityksellämme on laaja ja yhä kasvava määrä tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Yrityksemme hirsitaloja myydään Euroopassa ja esim. Venäjällä, Kiinassa ja Japanissa. Pääkonttorimme sijaitsee Rovaniemen Napapiirillä, lähellä Joulupukin pajakylää.

Aito Hirsitalot on erikoistunut erityisten sellaisten puutalojen toimittamiseen, jotka suunnitellaan asiakkaalle mittatilaustyönä hänen tarpeidensa mukaisesti.

Log House project 'Helios' by Rovaniemi Log House.
Venäjälle toimitettu ’Helios’-hirsitalomalli

Laaja valikoima hirsitalomalleja

Yrityksemme hirsitalomalleista löytyy vaihtoehtoja kodikkaista vapaa-ajan asunnoista moderneihin omakotitaloihin. On kyse sitten pienestä tai suuresta puutalosta, me suunnittelemme hirsitalosi turvalliseksi ja luonnonmukaiseksi.

Muokkaamme hirsitalomallimme asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, ottaen huomioon ostajan omat ideat sekä paikalliset olosuhteet ja vaatimukset.

Suunnittelupalvelumme avulla toteutamme hankkeet yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Laadukasta puumateriaalia Lapin metsistä

Suomalainen puu on erinomainen, ekologinen ja terveellinen vaihtoehto, kun haluat rakentaa itsellesi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon. Hirsitalojemme päämateriaali, suomalainen mänty kasvaa hitaasti pohjoisen arktisissa metsissä tiheäsyiseksi ja kestäväksi. Me sovellamme PEFC-standardeja puumateriaalihankinnoissamme, ja hirsitaloillamme on CE-sertifikaatti.

Laadukkaasta hirsivalikoimastamme löytyvät liimahirret sekä painumattomat hirret.

Talojemme hirsien paksuus vaihtelee asiakkaan maun ja budjetin sekä paikallisten vaatimusten mukaan. Lappilainen hirsitalo pärjää kaikissa ilmasto-olosuhteissa.