Tilly – uusi moderni talomallisto

Tilly on Aito Hirsitalojen uusi moderni talomallisto. Tämän kauniin hirsitalon ulkoseinien materiaalina on uusi painumaton Stronglog-hirsi, joka yhdessä uudenaikaisen jiirinurkan kanssa istuu parhaiten nykyaikaiseen arkkitehtuuriin. Jiiri- eli city-nurkkaratkaisussa nurkka toteutetaan ilman risteäviä hirsien päitä ja risteävien seinien hirret ovat samalla tasolla.

 

Tämä pinta-alaltaan noin 130 neliömetrin talo on kuvassa esitetty rinnetontilla, mutta Tilly-talomalli soveltuu hyvin myös tasaiselle maapohjalle. Suurten ikkunapintojen ansiosta hirsitalo on valoisa, ja oleskelutilat muodostavat yhdessä terassin kanssa miellyttävän kokonaisuuden.

Talon sisätilat ovat muunneltavissa perheen tarpeiden mukaan, ja esimerkiksi keittiö voidaan helposti joko jakaa väliseinällä tai haluttaessa jättää avoimeksi olohuoneen kanssa.  Myös makuuhuoneiden määrää on mahdollista muokata: talomalliin voi luoda kaksi tai kolme makuuhuonetta tai esimerkiksi kahden makuuhuoneen ja erillisen etätyöhuoneen ratkaisun.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja tehdään yhtessä Aito Hirsitalojen Tillyy-talomallista perheelleenne elämänne puutalo!